Soția lui Kim Jong Un plânge în timp ce liderul Coreei de Nord cântă imnul țării

0
287

Prima doamnă a Coreei de Nord, Ri Sol Ju, a plâns alături de soțul ei, Kim Jong-un, în timp ce acesta cânta imnul național în timpul unui eveniment care marchează cea de-a 69-a aniversare a armistițiului războiului din Coreea.

Filmarea a fost difuzată de KRT, televiziunea de stat nord-coreeană.

În discursul susținut la acest eveniment, Kim a spus că ţara sa este pregătită să îşi mobilizeze capacitatea nucleară de descurajare a unui război şi să contracareze orice conflict militar cu SUA.

În ultima vreme, Ri Sol-Ju a apărut rar în public. Ea a intrat mai demult în atenţia publicului internaţional, când îşi însoţea soţul la evenimente sociale, de afaceri şi chiar militare, după ce predecesorul lui Kim, tatăl său Kim Jong Il, fusese văzut foarte rar în public în compania soţiei.

Ri a dispărut ulterior din media de stat timp de mai bine de un an, înainte de a lua parte la concert, în februarie anul trecut, ceea ce a stârnit speculaţii privind sănătatea ei sau o potenţială sarcină.

/www.digi24.ro/stiri/externe/video-sotia-lui-kim-jong-un-plange-in-timp-ce-liderul-coreei-de-nord-canta-imnul-tarii-2029901

Lasă un răspuns